11 Şubat 2023 Cumartesi

Lamine Diş Fiyatları

 

Lamine Diş Fiyatları Nedir

Lamine diş, çekilebilir ve kalıcı olmak üzere iki türü vardır. Çekilebilir lamine dişler, daha ucuzdur ve ortalama bir diş hekimi tarafından yapılabilmektedir. Kalıcı lamine dişler ise biraz daha pahalıdır ve sadece bir orderuğenç iyi bir estetik sonucu elde etmek için uygulanabilir. Lamine diş fiyatları, herhangi bir alternatif tedaviye göre oldukça uygundur.

Lamine Diş Yaptırmanın Avantajları


Yaprak Porselen yada Lamine dişler, görünüm ve estetik açısından oldukça avantajlıdır. Lamine dişler sayesinde sorunsuz bir gülümseme elde edebilirsiniz. Ayrıca, lamine dişler daha dayanaklıdır ve daha kolay temizlenebilir.

Lamine Diş Uygulaması

Lamine Diş uygulaması, bir dişin üzerine porselen ve metal tabakaların yapıştırılmasıyla oluşturulan bir diş estetiği yöntemidir. Lamine Diş, daha çok ön dişlerde kullanılmaktadır. Laminelere gerek duyulduğunda, hastaya öncelikle bir muayene yapılmalıdır. Muayene sonrasında, hastaya en uygun laminasyon tipi seçilmelidir. Laminasyonlar, farklí tiplerde yapılabilmektedír. Bu tiplerden bazıları; beyazlatma lamínasyonu, boyama lamínasyonu ve renk değińikliği olan lamínasyonlar olabilmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder