10 Eylül 2022 Cumartesi

Bursa Çene Cerrahi

Bursa Çene Cerrahisi

Uzm. Dr. M. Taha Yaşar, Bursa’da özel kliniği ile hastalarına Çene Cerrahisi alanında oldukça başarılı bir şekilde hizmet sunmakta olan ve alanında uzman bir diş hekimi olarak, özellikle oldukça önemli sorunlara sebebiyet verebilen tüm çene problemlerini, en etkili ve en doğru şekilde ortadan kaldırmaktadır.

Mezun olduğu yıldan bu yana sahip olduğu özel kliniğinde hastalarını sağlığına kavuşturan Taha Yaşar, 8 yılı aşkın klinik tecrübesi ile tüm çene hastalıkları konusunda uzman, deneyimli ve başarılı bir isimdir. Bursa halkının yaşamış olduğu çene hastalıkları konusunda yıllardan beri ilk tercihlerden biri olan Taha Yaşar, kliniğinde haftanın 6 günü sabah 10.00 ile akşamüstü 18.30 arası hastalarını kabul etmektedir.

Bursa Çene Cerrahi kliniği, hastalarının tüm sorunlarını, alanında uzman hekim ve yine alanında oldukça başarılı ekip arkadaşları ile birlikte büyük hassasiyet ve özveri ile çözüme kavuşturmaktadır. İnternet sitemiz üzerinden sizler de tüm hizmetlerimizi inceleyebilir, sitemizde yer alan tüm iletişim kanallarından bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Hizmetlerimizden en pratik şekilde yararlanmak için Online Randevu sistemimiz sayesinde, en uygun zamana kolayca randevunuzu alabilir, ağız, diş ve çene sağlığınızı tehdit eden tüm sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Bursa Çene Cerrahi Hizmetleri

Bursa’da kaliteli hizmeti ile fark yaratan ve her zaman müşteri memnuniyeti adına büyük bir gayret gösteren kliniğimiz, Bursa Çene Cerrahisi hizmetleri ile tüm hastalarımızın dertlerine derman olmaktadır.

Özellikle çene cerrahisinde başarıları ile adından söz ettiren Uzm. Dr. M. Taha Yaşar ve ekibi, tüm uygulamalarını, kişilerin sorunlarına en uygun yöntemlerle yaparken, sahip olduğu sın teknoloji ekipman ve araçlar ile kişilerin bu hizmetlerden en verimli sonucu alabilmelerini sağlamaktadır. Sunmakta olduğu;

  1. ·         Dental İmplant
  2. ·         Gömülü Diş
  3. ·         Ortognatik Cerrahi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder